Svet-Stranek.cz
Sarakka, - masážní aromastudio pro ženy Liberec

Co Vás tam čeká ? 2.:masáže relaxační, regenerační, celotělové, těhotenské, reflexní, lymfatické, lávové kameny

Co Vás tam čeká ? 2.

Těhotenská  masáž

Celotělová holistická masáž v délce 100  či 65 minut zahrnuje : masáž zad a zadní strany nohou - masírujeme vleže na boku, nohy zpředu, ruce, bříško, hruď a hlavu - masírujeme vleže či v polosedě, jak je libo, masážní lehátko lze polohovat :-)
Pokud si nepřejete sahat na bříško či hruď nebo kamkoliv jinam, stačí říct, vynahradíme si to jinde. Při masáži používám masážní míčky - ježky na prokrvení kůže, na bříško používám těhotenský masážní olej proti striím a ke slovu přijde i fonoforézní ladička o vibracích propojujících matku a dítě.




Zimní prohřívací masáž - chodidla

   Jedná se o reflexní  masáž s lávovými kameny a zázvorovým olejem, neboť zázvor je rostlina s nejsilnější zahřívací energií. Pomocí plošek na chodidlech posílíme ledviny a močový měchýř - orgány, které zimní období nejvíce oslabuje. Nedostatečná energie ledvin totiž způsobuje nejenom studená chodidla a zimomřivost, má na svědomí i časté noční močení, únavu, slabost, zodpovídá za gynekologické problémy i ztrátu libida ! Vzhledem k charakteru masáže si ji dopřejeme pouze v zimním období.