Svet-Stranek.cz
Sarakka, - masážní aromastudio pro ženy Liberec

Co Vás tam čeká ? 1.:masáže relaxační, regenerační, celotělové, těhotenské, reflexní, lymfatické, lávové kameny

Co Vás tam čeká ? 1.

    Vážené dívky, ženy, dámy !!!

Nedělám masáže jako na běžícím pásu, každá jsme jiná a každé sedí a voní něco jiného. Postup masáže není striktně daný, je na Vás na kterou partii se chcete více zaměřit, kde cítíte problém či kam nechcete sahat a podle toho masáž upravíme.




Celotělová  holistická  masáž

Při  aromamasáži  jsme zvolna uvedeni do stavu hluboké relaxace, mozek začne fungovat na vlnách alfa a v tomto stavu se v organizmu spouští samoléčebné procesy. Díky bioaktivitě éterických olejů je účinnější než jiné masáže. Éterické oleje působí prostřednictvím čichových nervů na limbický systém v mozku - jednu z nejzákladnějších oblastí vědomí. Organizmus dostává příležitost k regeneraci a fyzické i duševní pochody se harmonizují. Stává se z nás nový člověk, který se dokáže lépe vyrovnat se stresem i s dávno zapomenutými bolestmi.



Reflexní olejová  masáž - chodidla

Při použití reflexní  masáže se  zprůchodní všechny meridiány v těle, aby naše životní energie mohla volně proudit a nezůstávala někde zablokovaná, jelikož z takových blokád vznikají naše fyzické i duševní problémy a nemoci. Masáží reflexních plošek se  zharmonizují vnitřní orgány.
Nemusíte se bát, olejová reflexní masáž na rozdíl od klasické reflexní terapie nebolí a můžete při ní v klidu relaxovat.





originální Reflexní olejová masáž pro ženy

  Sestává z prvků akupresury, olejové reflexní masáže, masáže zad podle Breusse a holistické masáže, uvolňování krční páteře s využitím lávových kamenů a teplých rašelinových obkladů.
viz Reflexní olejová masáž +
masáž zad podle Breusse - účinná a jemná metoda působící na nervový systém a pohybový aparát, především páteř. Působí skvěle na svaly okolo páteře a proto se s výhodou používá při bolestech zad, kde dokáže uvolnit meziobratlové ploténky a tím ulevit od bolesti, kterou může způsobit tlak na míšní nerv.


POZOR ! ! !
REFLEXNÍ  OLEJOVÁ MASÁŽ  S  POUŽITÍM  ÉTERICKÝCH  OLEJŮ VYBRANÝCH  NA  ZÁKLADĚ  PRVOTNÍ  REFLEXNÍ  DIAGNÓZY JE SPECIALITOU  SARAKY  A  NENAJDETE  JI  NIKDE JINDE V CELÉ REPUBLICE ! ! !



Manuální lymfatická masáž - lymfodrenáž

Má za úkol obnovit a zvýšit oběh lymfy. Lymfatický systém totiž nemá svoji pumpu, jestliže nepracuje nebo je jeho činnost zpomalena, zůstávají zbytky látkové výměny v tkáních. Tukové buňky zvětšují svůj objem, vytvářejí se tukové polštářky, pomerančová kůže a otoky. Pomocí jemného  cíleného tlaku a směru je možné lymfu aktivovat a dosáhnout odplavení škodlivin z těla, odstranit celulitidu, ulevit oteklým nohám, zmírnit bolesti způsobené artritidou, zrychlit metabolické procesy a detoxikovat organismus.

Aby se dosáhlo nejlepších výsledků a efekt byl vidět, doporučuje se lymfodrenáž alespoň 2x týdně - celkem 10masáží, poté jednou měsíčně udržovací kúra.




Regenerační kokosová masáž

Celotělová masáž teplým kokosovým olejem + závěrečná masáž obličeje regeneračním obličejovým olejem z granátového jablka
Kokosový olej bio
-
skvěle regeneruje pokožku po opalování, v zimě chrání pleť i rty před mrazem
, silně hydratuje
- má extra vysoký obsah přírodních antioxidantů a vitamínů, které vyživují pleť
Reg. obličejový olej Granátové jablko bio
- směs vzácného oleje z granátového jablka s bioaktivními látkami a orientálními esencemi zachovává pevnost a hebkost pokožky, zjemňuje texturu pleti a působí proti vráskám. Revitalizuje a omlazuje náročnou pleť.